Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråta

Gråta,
varför, vad är det bra för?
Visst jag har gråtit många gånger,
men då har jag bara känt mig fjantig
och trott att det varit fel att gråta då.

Nu,
har jag all rätt att gråta,
men när ögonen fylls med tårar
kämpar jag bara emot.
Jag är för gammal för att
gråta, det är bara småbarn som gråter.

Gråta,
det är ändå det jag helst
vill göra nu.
Gråta mot nåns axel i en
lång varm kram som inte tar
slut förrän jag själv säger stop.








Fri vers av nattfjaeril
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-15 16:52



Bookmark and Share


  aol
så innerligt nära så fint vännen
2010-09-30

    Ling
Det är alltid okej att gråta.
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril