Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick svaret på vad -droger- men varför skulle en så fin människa hålla på med något så dumt?


Varför?!

Jag får tipset att skriva
Av någon som vet att jag gör det ändå.
”Skriv vad du känner.”
Vad känner jag?
Jo, jag känner för att skrika:
Varför?!
Varför
skulle hon dö?
Varför
just hon av alla människor på jorden?
Varför
så ung?
Varför
när jag så gärna ville lära känna henne?
Varför
är världen så orättvis?
Varför, varför, varför?
Jag känner för att skrika och slå,
Men av slag får man ont i händerna
och skrik gör rösten hes.
Det är ändå meningslöst
allt jag gör,
när jag aldrig får svar på alla mina frågor.
VARFÖR?!




Fri vers av nattfjaeril
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-03-15 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattfjaeril
nattfjaeril