Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är inte gift, men tyckte att vigselringen passade in


Jag ska kämpa, så länge jag har någon att kämpa för.

Det blåser, inte piskande hårt,
Men det känns mot kinden.
Jag brukar gilla lite blåsiga dagar,
Men det är något som har hänt med vinden.

Jag känner att allt sakta rasar samman,
Allt faller sönder till ingenting.
Hårt sitter det runt mitt finger,
Denna fula vigselring.

På öppet hav,
Utan tilltro till någon, med nya, fina skor,
Som ända bara ger skoskav.

Natten tar mig,
Den slukar det som kallas jag.
Men det får den väl göra,
Nu när jag inte längre är ditt behag.

Jag orkar inte kämpa,
Har gett allt jag har,

Men jag ska ta mig vidare,
Det har jag lovar de som vill ha mig kvar.




Fri vers av stellaa
Läst 455 gånger
Publicerad 2007-03-15 20:20



Bookmark and Share


    Mi11ie
förstår hur du känner. känner igen mig i den här! mkt bra skrivet.
2007-03-17

  joss
ja, kämpa för de som inte vill förlora dig om inte för dig själv!
2007-03-17

    sunnanvind
fint skrivet gumman!
2007-03-16

    romani princess
är du gift?
bra skrivet iallafall
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

stellaa