Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är min natt


Solen har gått upp
Men det är inte min dag som randas
Det är någon annans
Jag tittar in från glasbubblan,
där jag är placerad med nummerlapp i handen
Han tog inte in mig i leken idag
Jag får vänta och putsa fjädrarna så länge

Månen har inte gått upp
Men det är ändå min natt
Det är visst min svarta natt,
där jag har blivit utvald att ligga vaken
Min natt av svettig vakenhet
Och väntan
På dagen som är någon annans dag




Fri vers av zelma
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-15 20:45



Bookmark and Share


  Ronny Berk
\"någon annans dag..\" \"leken idag.. \" en väntans text med svettig vakenhet... berör mej.. ja..
2007-04-19

  Sanningsägaren VIP
du har fångat känslan bra här
ett inre utanförskap
känner igen det, eller
son jag brukar säga
\"livet leker
och jag står och tittar på\"
Tack för denna zelma
/Åsa
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

zelma