Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett nytt kapitel skrivs

känner din panna mot min
ser på dig när du berättar

din historia

dina ögon utstrålar silkestrådar
som väver sig runt om

sammet är din röst
den gör mig varm
och den klär dina ord
i rött

bomull har du runt dina händer
det känns
när dom vidrör
mitt, det som sedan blir vi

vill gå med dig
vara brevid dig

ja vad mer kan jag önska



Jo min vän,
att du vill att jag är den
som du nu skriver historia tillsammans med.






Fri vers av M
Läst 547 gånger
Publicerad 2007-03-16 06:28



Bookmark and Share


  Söder
Mycket värmande och vackert skrivet...
2007-03-16

    ej medlem längre
Textilistisk kärleksdikt! Originellt och vackert!
Fin!
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

M