Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid första ögonkastet

 
Jag blev kär vid första ögonkastet,
när din blick den gången mötte min.
Glömmer aldrig när du såg på mig,
förtrollad av blicken som var din.

Minns allt som om det vore igår,
den natten sov jag inte en blund.
Önskade jag kunde frysa ögonblicket,
som blev mitt livs mest magiska stund.

Precis som en älskad favoritfilm,
episoden som går i ständig repris.
Min hjärna spelar upp det igen och igen,
vårt första möte, på alla sätt och vis.

Det kändes som om allt annat försvann,
tiden och rummet och alla tankar.
Den där dagen då våra blickar möttes,
det vilsna hjärtat som för dig nu bankar.

Jag blev kär vid första ögonkastet,
det räckte att mina ögon såg dig.
Trodde hela jag skulle börja brinna,
din blick nådde ända in i själen i mig.




Fri vers av Freeman
Läst 2095 gånger
Publicerad 2007-03-16 08:21



Bookmark and Share


    Elie
det är så underbart och helt fantastiskt att man blir helt rörd! <3
2007-03-20

  VITRIOL
Vilket vackert möte de måste ha varit. De vackraste, -hur de lever i dig. De kärleksfulla förmedlar du utan motstånd med enkelhet, vackra liknelser och ett blommande språk. Guldhjärta!
2007-03-19

    mrMister
alltså.. DET ÄR JU SÅ DET KÄNNS!!! guud vad bra den är! känner igen mig alltför mycket i den här! :) nä du, kärlek kan du skriva ska jag säga dig!!! andra och sista stycket talar mitt språk flytande! såå bra
2007-03-17

    henley
GUD VAD HELT SJUKT MYCKET JAG KÄNNER IGENMEJ!
asså , tänker precis lika dant , och allt som hände spelas upp igen å igen ..
du skriver ner precis som jag känner på ett hel fantastiskt sätt! jag behöver kanske inte säga att du har talang , det är ju en självklarthet!
BRAVOBRAVO
2007-03-16

  Deniiise
Tänk att få sådana vackra rader om sig själv du? haha. Ännu en gång helt underbart kärleksfullt. Fattar inte hur du lyckas få kärleken dikterad på det fina viset om och om igen.
2007-03-16

    Mikaela
Jättevackert! Känslan av kärlek vid första ögonkastet är något helt underbart! Toppen skrivet!=)
2007-03-16

    Lindizz
Du skriver med hjärtat vännen, så underbart skrivet...
2007-03-16

  devilsangel
Åh vad vacker kärleksdikt. Berörd...
2007-03-16

  ia VIP
Mer hjärtligt, innerligt än så här
kan det nog inte bli.
Du skriver inte med din hand utan du skriver med ditt hjärta.
Vackert!
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman