Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gör ont att bli bedragen. Vilka svin till män det finns. Trots detta så är de flesta män bra.


Smärtan hos en vän...

Har lyssnat till din gråt, har lyssnat till din själsliga vånda.

Bra att du ringde mig, vi kan prata om allt.

Vi försökte analysera det som hänt dig.
Själv säger du att du kanske är för naiv, tror alla om gott.

Jag har ibland gett dig råd om just detta, att vara lite kritisk.
Han var en manipulativ jävel, kom vi fram till.

Vi kan inte förstå varför en människa som säger sig älska nån.
Sedan har en annan på sidan om.

DETTA ÄR ETT JÄKLA SVEK!

Du kommer igenom detta, det vet både du och jag.
Men det gör ont ett bra tag framöver.....

Så sa du; Nu som det går mot vår och allting.

Så började vi skratta både du och jag.

Vi får säga som kärringen sa; Det ger sig med tiden.




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2007-03-16 15:06



Bookmark and Share


    sunnanvind
Härligt för din vän att du finns o lyssnar o kan ge ett litet leende...
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP