" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Osagd

Saknaden av orden
fyller min mun med rädsla

kväver mig själv
med det osagda

förlorade meningar
förlorat liv




Fri vers av Blodros
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-27 14:58



Bookmark and Share


    Mr.painter
Oj denna gillas bra
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros