Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hata

 

 

att inte tycka om

hata

utan att veta om

avsky

utan att tala om

fördunkla

fast ingen ser

ljuga

lögner som ingen annan hör

göra illa

riktig, äkta smärta

plåga

för att det är det enda hon kan

känna

smärta, mörker, ilska

vilja

vända om




Fri vers av H Helix
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-03-16 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix