Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Latinets explodere är/ /bildat av ex, ut, och plaudere, att klappa händerna. Ordets egentliga betydelse är alltså att jaga bort någon med handklappningar.\" (\"Om ett ord\" 15 mars 2007)


Den stora explosionen



- VIK HÄDAN! ropade Skaparen
med stor kraft
klappade i händerna
schasade bort Adam ur
tankarna

det blev en big big big
explosion

ekot rungar än




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 478 gånger
Publicerad 2007-03-16 20:10



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Om ett ord, visst är det fantastiskt kul?
2007-03-25

  Antropofagen
Underhållande och bildande är du, Morgana.
Jag tycker väldigt mycket om dina ordbeskrivningar och ingresser!!
2007-03-21

  wayward - taiga
laddad, din text!

..ekot rungar, och den står sprängfull av outsagda världskonflikter i vår kaosmassiva hörna av universum. Schasade och förtappade är det lätt att känna oss gudsförgätna.
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger