Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är värt att kämpa för en borg som står. Men hur mycket möda skall läggas på en ruin?


HJÄRTA I RUINER

Aldrig förr har min famn känts så tom
som när du gav dig av utan ett ord.
Min själ skriker ut sin nöd, sin törst
som torr mark som ropar efter regn.

Vi alla söker sanningen, önskar den
men vissa nöjer sig med en usel lögn.
hellre lever jag på en ouppnåelig dröm
än att jag får mitt sista hopp krossat.

Jag sökte efter minnet av oss två
och fann att jag var ensam redan då.
Jag säger inte, det är skönt det är över.
Bara att jag är glad att det är förbi.




Fri vers av Thomas Jensen
Läst 513 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-03-16 20:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"hellre lever jag på en ouppnåelig dröm
än att jag får mitt sista hopp krossat."

Bra tänkt men smärtsam läsning.
2010-01-08

  lyckeli
Mycket bra......
2008-07-06

  Mangal VIP
Rakt förmedlat. Budskapet gick rätt in. Tungt växande, men växande. Mycket bra!
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Jensen
Thomas Jensen