Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlor

pärlor på rad.
den ena efter den andra.
alla så lika att man inte lägger märke till det vackra i var och en.
som i havet.
alla är vackra, skimmervita och runda på sitt eget lilla vis.
men när dom hamnar i en burk eller på ett halsband med flera andra,
det är som en bit av det vackra som tas bort.
svårt att lägga märke till något litet speciellt,
om det är bland hundratals nästan likadana.
så svårt.




Fri vers av zebrafisk
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-17 13:01



Bookmark and Share


  laracroft
du, den är asbra !
du har verkligen rätt.. alla försöker vara som vissa ingen är sig själv... jag ska skärpa mej, åtminstonde försöka
2007-04-11

    ej medlem längre
Du är i vilket fall , alltid min lilla pärla! Puss.
2007-03-17

    Nattviol
ja just det
alla pärlor
det är vi
vackra en och en
i vårt eget
hav
men på tråd
ihopträngda
blir vi ett med alla andra
jämförs
försvinner
fast vet du?
ibland går tråden sönder
och vi rullar alla egen väg
vi syns helt plötsligt
någon hittar ett eget ställe
att glänsa på
och vi saknas
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

zebrafisk

Mina favoriter
MSN