Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En plats, utanför kungens domäner. Vi är dock bara frukter !


Blå, grön och alldeles underbar !


Ett rike
Utan murar

Ett rike
Ett varmt välkomnande
rike

Där vinden inte
blåser kallt

De vet att min
dörr är alltid öppen

Där du lever

Enade är vi starka
Och skatten
och skratten
är allas




Fri vers av Neal
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-03-17 13:37



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Låter som ett härligt drömrike!!
Fin varm text!
2007-03-17

  TedEdFred
fint, målande (:
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal