Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är så underbar

Du är så underbar
Du är så underbar utan att du vet om det
Att bara se på dig får mig att le
Att du sårat mig
Jag vet det
Jag har gråtit
Gråten har blivit en klump i min hals
En klump som legat och grott inom mig
Men idag var du helt underbar
Lika underbar som grönt gräs under bara fötter
Lika underbar som solens första stålar
Du fick gråten att upphöra
Klumpen att smälta bort
Du gjorde det utan att du visste om det
Men jag visste
För jag hörde det lilla ordet
Det lilla ordet som din mun formade..

..-Förlåt




Fri vers av Jul_iia
Läst 469 gånger
Publicerad 2007-03-18 00:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ord ur själen...underbara ord ur varma känslor...vem kan få för mycket av sådant...ja inte jag iallafall!!!!Jättevackra rader!!!!
2007-03-26

  issac.a.m
Vackert...
2007-03-21

  Lollan_
miiiihiiii vackert.
Du utvecklas mer o mer hela tiden, det är sådär, fint. Speciellt slutet, gillar jag.
*Men jag visste
För jag hörde det lilla ordet
Det lilla ordet som din mun formade..

..-Förlåt*
Tjihoo, det var finast <3
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Jul_iia
Jul_iia