Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten 7\" singel med Imperiet. En ganska så stor högtalare. Och så förstås Joakim THÅSTRÖM ! ADRENALIN HYLLNING jovisst om nu någon orkar höra !


Nattlig salut över land och by...

Maskiner tar över
är det nåt vi behöver
Maskiner som söver
När mitt hjärta bultar och blöder

Jag vill skrika och vråla
och gör det ont vill jag gråta
jag vill sjunga och skåla
hur mycket mer kan jag tåla?

Det finns en sång i varenda själ
passion är nåt vi behöver så väl

Ett hjärta, är alltid rött
Ett hjärta, har alltid rätt

Ett hjärta, det stinker blod och svett,

Ett hjärta har alltid rätt

Maskiner marscherar
över liken i lera
Men maskinen skjuts sönder
av rock\'n\'roll-bönder

Det finns en sång i varenda själ
passion är nåt vi behöver så väl

Ett hjärta, är alltid rött
Ett hjärta, har alltid rätt

Ett hjärta, det stinker blod och svett,

Ett hjärta har alltid rätt

Det finns inga maskiner
Som får adrenalinet
Att pumpa runt i små droppar
Runt i svettiga kroppar

Det finns en sång i varenda själ
och vem som helst kan bli vem som helst




Fri vers av Neal
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-03-18 02:11



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Nostalgikick!
2007-03-20

  Bubamara - Maria Zakrisson
vem som helst kan bli vem som helst. skönt avslut i en sjungande levnadsaggresion! sjysst!
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal