Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.dollarilli.blogg.se


ah

hahahah

shit, jag kan inte sluta skratta



jävla emobarn



vem fan har haft sönder min stol?


\"Ååh, vi gillar att rita! Här får du en älskosaurus! \"

Jävla fittunge, kalla dig emo så mycket du vill, även fast du mycket väl vet om att man inte kan vara emo.
emo emo emo emo emo emo emo emo emo emo emo emo emo emo. -.-


Nej, jag lägger tillbaka den där. Jag är inget jävla emobarn osvosvosv.
VAD I HELVETE -.- ?!
^
Ja, jag hatar dig så jävla mycket, men vad ska du göra åt det.
skitunge.

OSOCIALA FJORTISBARN

om du bara visste








I want you dead
on a plate
made of shit
my shit
fuck you


Roooooooooooooooooooooooooooooock.


Jag lämnar nu poeter och börjar skriva blog istället.
Orka vara poetisk.
ORKA skriva POESI?!
nej nej nej
TJARÅ




Övriga genrer av Colle
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-03-18 18:14



Bookmark and Share


    Lola Linorum
hmm.. ja du den va intressant..
vi kommer sakna dig o din det-luktar-inte-blåbärtant :\'(
kJAMKJAM
PS
LÄNKA DIN BLOGG SÅ MAN KAN KOLLA IN DEN:p

tjarå^^
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle