Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina andetag


Med din hand runt mitt hjärta
Som ett stryptag
Runt en livsgivande ven
Och dina naglar i aorta
Viskar själen tyst
Släpp aldrig taget

Med dina tänder
Fastbitna i mina läppar
När luften du andas ut
Är samma som jag andas in
Viskar själen tyst
Släpp aldrig taget

I dina andetag
Finns jag




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 510 gånger
Publicerad 2007-03-18 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP