Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En soldat som finns i mitt hjärta, och förblir det.


En gång var Han min soldat


En gång var någon min soldat
Som kunde skydda mig bakom sitt svärd
Och låta ondskan fly ifrån oss
Så att tryggheten växte

Våra kvällar tillsammans blev oskiljaktiga
Fyllda av vårt skratt åt allt och ingenting
Brottning i sängen som alla gångerna
Soldaten var på besök

En dag försvann allting i ingenstans
Ingenting blev som det var en gång
I vår oskiljaktigstid trots att
Han var min soldat

Fast vår vänskapskärlek var som vinden
Vi behövde inte se den, det räckte att känna
Och det gör jag än

För Han är fortfarande min soldat





Fri vers av iambleeding
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-03-18 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding