Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var bara ett barn, jag var bara sju år gammal då jag blev ett fosterbarn. Minnen som aldrig dör.


Ett oskyldigt barn under 1995

Allting började under hösten 1995 och jag var 7
Jag var bara en liten knubbig tjej som hette Emelie
och jag kallades för Emme
Mitt utseende påminde om den där Tjorven på Saltkråkan

Ingen anade vad skulle hända om jag flyttade in hos Henne
Skolan slog beslutet mot bordet, jag kom hem till Henne
Varje tisdagar och torsdagar
Efter några månader bestämde skolan sig
Två gånger höjdes till tre, jag skulle få åka hem till Henne tre gånger
Jag skulle åka hem till Henne på onsdagar också

Ingen TV och dator före middag, bara läxor som gällde
Hos fosterfamiljen, och jag lydde hennes regler genom
Att vara Hennes snälla lamm

En dag tog jag med en bok som handlade om Nils Holgersson
Som åkte med en vacker, vit svan som kunde flyga

Jag hade den i min väska när jag var hemma hos Henne
En tisdagskväll och jag skulle läsa den innan jag sov
Efter middagen satt jag i soffan när Hon kom in

\"Varför har du Petras bok i din väska? Tänkte du stjäla den?\"
\"Nej, den är min.\"
\"Jag ringer din mamma och frågar!\"

Det var då Hon dödade mig
Mitt liv delades i två




Fri vers av iambleeding
Läst 402 gånger
Publicerad 2007-10-10 01:05



Bookmark and Share


    miss secret
hur kunde hon behandla dig så?
man vill liksom döda henne.

bra skrivet, emy
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

iambleeding
iambleeding