Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om honom.


Mannen

Är man - blir man ?
Vill man ?
Vill man bli som han ?
Vad ville han ?
- Bli man.
Bli som han.
Lyft handen. Ta emot slaget. Huka dig.
Lyft aldrig handen.

Det gjorde ont. Det gör ont.
Jag hatar inte längre. Suddar sakta slagen.
Suddar arket rent. Borstar bort suddsmulorna.
Till slut blir man. Man.




Fri vers av BoG
Läst 534 gånger
Publicerad 2007-03-18 22:28



Bookmark and Share


  notsomad
Tycker mycket om den...
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

BoG