Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huset

Vägen hade en sträng av gräs i mitten, hjulspåren vid varje sida
sökte sig sakta mot gården
I minnet var huset rött, ledstången i rostigt stål
trappen gjuten i cement, putsen sprucken

Ett kök, en farstu, en trappa upp, rummen suddiga med tiden
en säng, en bror,en far, en mor
sådd och skörd i ständig cykel, havre,vete,råg
respekt, skräck och mindre värde





Fri vers av BoG
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-03-19 13:21



Bookmark and Share


    eva m h
Ett hus med minnen!
2007-03-25

  Carol Baylis
Tycker mig känna igen huset.
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

BoG