Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken

Kärleken gör ett hål i dig.

Ställer aldrig villkor. Lovar aldrig något den kan hålla.

Bara lever som en evig energi någonstans inne i dig.

Plötsligt brister den tunna hinnan och kärleken gör ett hål.

Väller ut. Tömmer dig. Dödar dig sakta.




Fri vers av BoG
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-04-06 19:55



Bookmark and Share


    Casca
Mycket bra skrivet...
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

BoG