Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiderna.

Utanför min dörr är tiden som aldrig förr.
Solen skiner inte längre en vad den når,
så bli inte ledsen om du inte solen får.
Gråt ej över minnena som för dig tillbaka till tiderna.
Jag kommer ihåg som om det var igår, jag satt på en sommaräng
och sjöng på en refräng.




Fri vers av Rainchild
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-03-19 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rainchild
Rainchild