Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker som blir fel.

Saker som jag tänkt på.
Hur mitt liv kunnat bli ändå.
Om jag aldrig hållt mina ord tillbaka.
Kanske jag skulle kunnat le,
men nu kan jag bara be att jag ska kunna se dig, se dina ögon.
Kunna känna dina ord, kunna höra allt om inget.
Vill veta nått om något, innan jag försviner för gott.




Fri vers av Rainchild
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-03-19 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rainchild
Rainchild