Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

As!

För att han är ett as.

Det enda han kan är att vara ett as, alltså är han ett as.

Man ska skita i as.

Man ska skita på as.

Jag tänker kasta skit på nästa as jag ser




Övriga genrer av She
Läst 393 gånger
Publicerad 2007-03-20 00:25



Bookmark and Share


  Mackan
det är as som skapar skit
inte alltid lätt att se åt annat håll
för vinden vänder och då kan man få skit i ögonen igen
2007-04-27

  Jean-Michel Orblin
oj vilken ilska å driv
2007-03-20

    Bodil Sandberg
Orden haglar mot mina ögon...som iskulor...här finns ingen nåd...det är tur att jag inte är han....hehehe
2007-03-20

  Smultris
Otroligt hur denna fick mig att storflina...
Den är säkerligen skriven i vredesmod, jag förstår det... men dina ord är så jävla sköna, så kaxigt störiga och dem bara klatschar till allt:)

Helt underbart... den är så enkel men ändå så klockren.

Jag är vrålförtjust i denna ordkombination:)
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

She
She