Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som fattas mig...


Han, det jävla svinet


DRÖMMAR!



Han, det jävla svinet


MÅL!


Han, det jävla svinet



Vad för typ av liv har man egentligen om man saknar kärlek, drömmar och mål?


Han, det jävla svinet




Övriga genrer av She
Läst 422 gånger
Publicerad 2007-08-04 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She