Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olyckligast i världen, eller i alla fall i Borås...

När läker ett krossat hjärta?

När sommaren tar farväl och löven lämnar träden som du lämnade mig?

När Salvekvick uppfinner ett plåster som man kan operera in i kroppen?

Har insett att det inte spelar någon roll hur många glas vina maipo jag dricker, om du såg mig då skulle du bli påmind på nytt varför du skiter i mig, big time!

Nu har jag provat allt, jag har till och med sympatihånglat med en annan för att jag tyckte synd om honom.

Nu är jag trött på att tänka på honom jämt och hela tiden.

Nu vill jag inte vara olyckligt kär längre!



Hjälp mig!


Äsch, jag provar Vina Maipo igen...




Övriga genrer av She
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-13 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She