Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utvärdering jaktsäsong



Han vi kallar X är numera det mest motbjudande jag vet.

Roro visade att han inte förändrats ett skit sen senast.

Peter Snygg visade sig vara skittråkig.

Alla andra är inte ens värda att nämnas.



Och så fick jag hjärtat krossat.


Nu ser jag fram emot en kall höst och vinter, helt ensam.
I Borås kan man tydligen inte vara annat…




Övriga genrer av She
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-04 19:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en intressant rubrik som till dels berör fenomenet skottår...kanske snart vår sommar i Borås...
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

She
She