Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gör man?

Jag tror egentligen att jag tänker mer på kärlek än vad jag borde. Men egentligen finns det inget som kan förändra våra liv så radikalt. Jag förbluffas gång på gång hur den kan vända våra liv upp och ner.

Jag tror egentligen att jag upplevt alla typer av kärlek som finns. Kärlek som avtar, kärleken som går förlorad, jag har hittat kärlek, om det så bara är för en kort stund, och den värsta typen, den obesvarade, den som tar musten ur mig. Jag skulle nog kalla mig expert på den typen.

Det finns bara en typ utöver dessa. Den hållbara kärleken. Den som vi alla innerst inne söker.

Det sägs att den som söker den finner.

Men det sägs även att man först finner när man slutar söka.

Så hur gör man?




Övriga genrer av She
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-18 02:01



Bookmark and Share


    cat.s
Väldigt bra sagt. jag förstår dig till fullo. Men jag tror att det finns en person som är den sanna kärleken och på något sätt kommer man nog hitta den. bara man kämpar på. vad kan man annars göra?
tror du på ödet?
2007-11-05

  Bjarne Nordbö
Nu fick jag något att fundera på. Faan , så här på lördagskvällen. Stygg flicka.
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

She
She