Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horoskopsex

Jag har aldrig trott på horoskop, jag tror att allting som rör horoskop och att kunna förutspå framtidshändelser har med pengar att göra. Allt skapades just för att folk som är pantade nog att tro på det skulle betala dyrt för att få sin kommande tid spådd av någon som säger sig kunna. Men, trots min absoluta övertygelse om att jag inte ger ett spänn för det jag läser, så läser jag det. Förövrigt tycker jag sällan att det stämmer, det är så otroligt luddigt alltihop så det går egentligen inte att säga om det är rätt eller fel.

Nu till sak. När jag i vanlig ordning satt och läste tidningen på jobbet i torsdags kom jag till horoskopet. Läste och tyckte det var lika intetsägande som vanligt. Då blev det plötsligt intressant, det stod ordagrant att jag ska ha hett sex denna månaden. Äntligen någon konkret som kan bli mitt bevis på att fenomenet aldrig stämmer! Eller var det kanske inte den första reaktion som borde slagit mig, borde jag kanske ha blivit lite nöjd och tänkt, fan vad nice?

Nu har helgen susat förbi och jag har diskuterat detta med en del kollegor. Vi var alla eniga om att jag hade säkerligen kunnat få sex denna helgen om jag hade velat (inte speciellt svårt när man jobbar på krogen och är allas sista minuten ragg). Men jag tvivlar på att sexet blir speciellt hett med den jag har sex med bara för mitt horoskop säger det…

Istället, besatt av tanken på att månaden faktiskt börjar lida mot sitt slut och chansen för mitt heta sex börjar minska började jag istället leta kandidater. Och jag hittade faktiskt en. En som var närmare än jag trodde. Lite pirrig i magen av tanken att ha lite hett horoskop sex med honom gjorde mig genast mer hoppfull.

Det blev inget sex den kvällen, men utan att någon såg kramade han om mig lite i trappan och höll kvar handen längre än han borde gjort. Jag tryckte mig lite mot honom, men ganska försiktigt så det inte skulle bli allt för uppenbart, mysigt var det.

Tanken på det har hur som helst fått mig att småle hela dagen, kanske rentav resten av månaden…




Övriga genrer av She
Läst 587 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2007-09-18 15:51



Bookmark and Share


  PPQ
oppas att du kommer få många läsare och att detta är en sida du fortsätter utveckla hos dig själv. ord är alllt annat än \"bara\" så grattis till redaktionens val.
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

She
She