Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste sluta...

Jag måste sluta

Måste sluta snubbla

Det börjar dra ner mig

Jag måste ändra

Mina önskningar

Jag måste sluta

Sluta vilja ha dig här

Jag måste göra något åt drömmandet

Jag måste upptäcka

En annan mening

Jag måste sluta

Vilja ha dig så mycket

Jag måste sluta

Sluta explodera

Det tar för mycket på mig

Jag måste ändra mitt tänkande

För det gör mig blind

Det förblindar mig att se

Jag måste ge upp

Och tro

Jag måste sluta hoppas

Men det är så svårt

Jag måste sluta oroa mig

Att ensamheten förföljer mig

För det stör mig




Övriga genrer av She
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-06 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

She
She