Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE LIKA DU OCH JAG

hur skall du förstå mig
vi går ju inte ens på samma mark
min luft liknar inte din
min luft doftar av himmel, liv och ande
om din luft doftar
så är det av hamburgare och asfalt
marken du går på är densamma som
igår och förra året
jag vandrar på mark som flyter, flammar
som spelar musiken i min själ




Fri vers av BitterSweet
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-20 14:20



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Locka in honom i din flammande eld,
så brinner han nog snart, han oxå!
Bruka annars din eld till att grilla
hans älskade hamburgare.
Carl-Erik
2007-07-16

  BitterSweet
Det är ju en jävla tur ändå, att folk demonstrerar förmåga att se och uppfatta fler dimensioner än den just uppenbara... tack...!*s*
2007-03-21

  Ronny Berk
själs musik spelar på väl spända strängar.. med vibrato av lufts dofter... tycker om..
2007-03-20

  utstött
Bra dikt, har man valt att bli lurad av reklam och påverkad av massmedier, och tror att sådant som lönearbete och att bo i städer tillsammans med andra i samma situation är lösningen, så får man också ta konsekvenserna av det.
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet