Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årgångsdryck från Berlin - Limerick


Det var en törstig karl från Berlin,

som varje dag drack en speciell flaska vin.

Drycken hans var gul och varm.

Smaka fick alla som föll för hans charm.

och visst var den fin, hans årgångs-urin.




Fri vers av SvartaRegndroppar
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-03-28 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartaRegndroppar
SvartaRegndroppar