Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargar


Ingen vacker romans av transcendental salighet,
Det jag hör är sagor om vårkänslor hos monotona hjärtslag,
Bara för vargar som jagar efter en kvinnas kyss att sluka helt,
Och lämnar jaktmarken utan att ha smakat hennes läppar.




Fri vers av fadedfromblack
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-20 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedfromblack
fadedfromblack