Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrogenhet


För framtiden får jag se hur ingenting ser ut;
Mitt bleka hopp underkuvas av min fallande själ;
Jag vill inte ha någon oskyldig ängel - bara dig,
Av hela min mänskliga kärlek, med alla min mänskliga brister.




Fri vers av fadedfromblack
Läst 404 gånger
Publicerad 2007-03-20 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedfromblack
fadedfromblack