Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ni blir jag


Jag känner till liknelsen. De mäktiga ekarna växer
Till sin väldiga höjd från fröet i ett ekollon,
Och den mäktigaste mannen var en gång ett embryo.
Men hur kan ingenting bringa frukt till någonting?

Och blev den nya eken den gamla eken?
Är sonen fadern? Och skulle dom,
Om dom föddes ur noll, bli till mig
Mitt nuvarande jag, som den jag är nu?




Fri vers av fadedfromblack
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-03-20 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedfromblack
fadedfromblack