Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före det som blev \"vi\"


Och du måste överlista dessa flyktiga timmar
Du måste föregå det ögonblick då vi båda möttes;
Våra kroppar måste uppstå som gröna fält och blommor,
Som fåglar och rovdjur, som damm – som luft – som evighet.




Fri vers av fadedfromblack
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-03-20 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedfromblack
fadedfromblack