Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du där inne

Det är i mig hela tiden
Vad väntar det på?

Försvinn

Jag har kommit över dig där inne
eller har jag?

Varför kommer du fram smygande vid dom tillfällena jag är som lyckligast

Stående ute i kylan kom du fram

Med tårar i ögonen
står jag helt stilla
Har ingen aning vart du kom ifrån?

Med den jag älskar inne så nära

Försöker stå där ute i kylan och va stark
men allt brister

Jag vet inte hur jag ska möta denna smärta
jag tror inte jag kan gå vidare på de sättet

hur ska jag bli av med dig där inne

du där inne är inte jag mer

det gammla ska vara glömmt

du där inne förstå de nu

Du ska vara glömd!




Fri vers av Saara
Läst 476 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-19 00:18



Bookmark and Share


  Manal
känner igen mig. djupt skrivet
2005-03-11

  Allexandra
jag vill hjälpa dey gumman:'( faan va ja saknar dey nu va..:P mkt bra skrivet iaf!
2005-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Saara
Saara