Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur känns det att ramla ner till det djupa?


jag famlar runt i mörker
ramlar hela tiden under
under murarna av hat
som finns till på grund av vad?

jag ramlar ner i skiten,
dom kallar mig för liten,
ingen vet ju hur det känns.
hur det bränns och tänjs,
på lagar som existerar på grund av vad?

jag skriker högt mitt namn,
försöker visa att jag når fram,
visar att jag är stor,
bevisar med allt mitt mod.
att nu jävlar är det nog
på mobbning som finns till på grund av vad?

jag gråter flera tusen tårar,
medan jag ser er bäras ut på bårar,
jag vet inte vad som hänt,
men allting känns så orätt
otillräckligheten som finns till på grund av vad?


når inte fram i denna kyliga värld.
att skrika ut mitt budskap lär ju knappast hjälpa!

hoppas någon plockar upp bitarna nu..
och bygger upp världen så den blir hel igen!

för jag vill uppfostra mina barn i en vacker värld.
utan våld och krig..






Fri vers av Holeofmyheart
Läst 269 gånger
Publicerad 2007-03-21 07:59



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Gillar verkligen avslutet:

för jag vill uppfostra mina barn i en vacker värld.
utan våld och krig..

det var bäst..
2007-03-21

    Oprofessionell
sista stycket fulländar allt.
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart