Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny värld

Mörker, stillhet och värme
jag är tryggt omsluten
Hela min värld
allt jag känner till
finns precis intill

Plötsligt
det trygga är borta
min värld är försvunnen

där är något annat än mörker
något annat än stillhet
något annat än värme
något annat än omslutenhet
allt är så stort och annorlunda

Det är livets första ljus jag ser
Det är mitt eget första skrik jag hör












Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-03-21 13:28



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
en sån resa
man följer med...
2007-03-21

  Night Soul Woman
*återfödelse*Välkommen till världen!*applåd*
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk