Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
apres moi, le deluge.


samson.

det är genom dom där hårda, tunga andetagen som jag önskar att du var här.
din röst.
din hud.
din blick.

det spelar ingen roll vilket av dem.
bara en del av dig var här.
hos mig.
just nu.

det röda vackra rinner ner på golvet.
det röda vackra som fångar min blick.
det röda vackra.
som är din kärlek.

allt annat är överflödigt.
allt annat.
allt annat...




Fri vers av scandal
Läst 460 gånger
Publicerad 2007-03-21 13:44



Bookmark and Share


  *Camilla*
Fin text, verkligen!
det är bra
fortsätt och utvecklas
du kommer bli grymm!
2007-05-01
  > Nästa text
< Föregående

scandal
scandal