Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen poesi

ingen metafor

inga bilder

 

bara en bedrövlig sanning

(som kanske inte borde stå här)




Hon vill ju bara börja om

 

 

men när hon tömt förrådet

av kakor och choklad

och medan ångesten stiger

inser hon sorgset

att hon är fången

och har långt, långt

till befrielse




Övriga genrer av Jojo
Läst 356 gånger
Publicerad 2007-03-21 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vägen till frihet kan kännas lång men är inte det i verkligheten när man väl bestämt sig...
Även denna bra skrivet om svårt ämne...
2007-03-22

  Tosan VIP
Den sanningen känns igen väldigt mycket...!
2007-03-21

  Neal VIP
Vackert men ack så sorgset !
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo