Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Killar....

Jag trodde du gillade mej, Jag trodde värkligen det,
Men nej så var det inte, Ibland sitter jag och funderar,
Varför killar kan vara så dryga ibland, Varför dom gör så som dom gör,
Men det värkar som man inte får något bra svar på det,
Det är INGEN som kan svara exakt, Killar är värkligen som en toalett,
Dom är fulla av skit, Inte alla men dom mästa,
Ibland kan allt bli så skit, Man förväntar sej helt fel saker,
Jag tänker inte bry mej längre, Tänker inte bli sårad längre,
För jag vet Exakt vem jag älskar, Och han är den enda som fattar och förstår,
Och jag vet att det är han jag Älskar, Han vet vem han e <3




Fri vers av Amra
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-03-21 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amra