Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Killen jag älskar betyder jätte mkt <3


Killen jag älskar...

I framtiden hoppas jag att det blir du och jag igen,
För jag älskar dej, och jag hoppas att vi gifter oss med varandra,
För jag vill vara med dej resten av mitt liv,
Och vi ska ha tre barn som vi prata om,
Minns du?
Vi ska ha 2 flickor och en underbar son,
Vi ska vara dom lyckligaste på jorden,
Du ska veta att jag älskar dej mäst på denna jord,
Även om det inte är vi,
För du gör mej så lycklig och så glad,
Jag skulle inte kunna leva en dag utan dej,
I min värld så gör du allt så värkligt,
Och när jag träffar dig ,
Då ska jag krama dej och alldrig släppa taget om dej,
Precis som innan , Minns du?
Vi ska bo tilsammans,
Och jag ska behandla dej som en kung och jag ska vara din prinsessa,
Och jag hoppas att det blir så,
För jag älskar dej värkligen,
Och jag hoppas att jag har bevisat det nu,
För de här orden kommer direkt från mitt hjärta,
Och dom kommer alltid att finnas där,
För det är du som är killen i mitt liv,
Och du, Jag älskar dej mäst på denna jord,
Du vet vem du e ( v )




Fri vers av Amra
Läst 344 gånger
Publicerad 2007-03-21 20:20



Bookmark and Share


  Neal
Jättefin dikt !
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Amra