Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

 

Utan dig här hos mig är jag inte hel,
smärtan bränner i varje fiber i min kropp.
Varje meter mellan oss känns bara så fel,
för mig långa liksom ett helt maratonlopp.

Saknar dig här hos mig både natt och dag,
i en tom säng är det nästan omöjligt att sova.
Det är inte lätt att känna sig såhär svag,
långa avstånd smärtar vill jag lova.

Mina armar värker av bristen på kramar,
inte vilka som helst utan just dina.
I resten av kroppen sliter hungriga gamar,
varje ny dag utan dig blir en evig pina.

Önskar att jag kunde gå i ide varje vardag,
liksom björnar och många andra djur gör.
Helgen blir min sommar för ett litet tag,
när du åker igen känns det som att jag dör.

Utan dig här hos mig känns allting kallt,
väntan på helgen som blir som en evighet.
Men varje stund tillsammans är värd allt,
gränslöst underbar precis som din skönhet.

Du smakar som godis på min sugna tunga,
av dig får jag aldrig någonsin nog.
Kärleken som håller oss evigt unga,
det hemliga elixiret är vår älskog.

Jag är övertygad om att allt har en mening,
det är inte slumpen som gör att jag ler.
Beviset för mig är vår himmelska förening,
som gång på gång visar att mirakler sker.




Fri vers av Freeman
Läst 657 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-22 01:01



Bookmark and Share


    M
Du är så otroligt bra! Vilken begåvning du har! Dina rader rör sig som vattnet i en porlande bäck, klar och ren. Man vill ta på det, vattnet och känna på det, du väcker så mycket i dina texter och denna är vi nog många som kan känna i gen oss i. Tomheten när man måste säga farväl, smärtan i magen när den man älskar har stängt dörren, det tär på en, borrar sig upp i hjärtat...men så kommer ett sms och livet känns lite lättare igen :)
2007-05-10

    sunnanvind
En underbar kärleksförklaring...bara du kan ge så fina ord ...
2007-04-06

    Elie
vilken underbar beskrivning av kärleken.
du verkar sakna något oerhört,
och du får verkligen med känslan på ett enormt bra sätt
som gör att den känns i oss läsare.
rimmen är fantastiska,
ja, jag gillar din dikt skarpt helt enkelt!
2007-03-23

  karolina d
Oj, oj vilken vacker förening. Den ska du vara rädd om...
Dikten doftar förundran och längtan.
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman