Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela mitt hjärta

 

Älskling, du fyller hela mitt hjärta,
aldrig innan har jag känt sån här lycka.
Du kom och förvandlade all min smärta,
med mina kärleksord vill jag dig smycka.

Jag trodde att jag visste vad kärlek är,
hela mitt liv har jag levt i denna tro.
Kunde aldrig någonsin föreställa mig det här,
att så mycket lycka i ett hjärta kan bo.

Att få höra din underbara och lena röst,
för mina öron är det liksom ljuv musik.
I en värld så mörk skänker du mig tröst,
på alla sätt och vis är du så änglalik.

Älskling, du helade mitt sårade hjärta,
önskar att jag kunde få dig att förstå.
Det var du som lyste upp min inre svärta,
liksom solen på dagen färgar rymden blå.

I din närhet sitter jag ofta bara tyst,
känslorna som svallar gör mig nästan yr.
Oftast får jag inte fram ett enda knyst,
att vara nära dig sätter hela mig i fyr.

Dagar med dig förvandlas till sekunder,
nu förstår jag hur det måste vara för Gud.
Alltid för korta är våra underbara stunder,
du är som en ängel utan sin vita skrud.

Älskling, du fyller hela mitt hjärta,
aldrig innan har jag känt sån här lycka.
Du kom och förvandlade all min smärta,
med mina kärleksord vill jag dig smycka.




Fri vers av Freeman
Läst 581 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-22 01:10



Bookmark and Share


  Leveriseger
JAG ÄR MÅLLÖS

FANTASTISKT VAD DUKTIG DU ÄR!
2007-09-07

  Angeldust
ojoj vilka texter, hoppas hon får läsa den
2007-08-23

    Pivvi
Har aldrig kommenterat såhär mycket på så kort tid men kan inte låta bli. Meningen \"att så mycket lycka i ett hjärta kan bo\" kommer jag ha med mig, riktigt fint beskrivet!!
2007-07-27

    M
Vika kärleksdikter du skriver. jag hoppas verkligen att hon ges den äran att läsa dem. Det är ju du som är värd att älskas.
2007-05-10

    linneeas
det här är den första dikten jag ser här på poeter, och jag är riktigt chockad. underbart skrivet.. tänk om alla kunde skriva som du. snacka om talang, fortästt skriv! :)
/nya poeten
2007-04-07

  -=em=-
Åhh.. vilken härlig lycka!
Jätte fint skrivet!
2007-04-06

    sunnanvind
Önskar dig all lycka vännen min! Kraam!
2007-04-05

  vapendragare
dina texter är outstanding.. skitbra! :)
2007-04-04

    Mikaela
åh, önskar jag hade en sån lycka, grattis till dig!
jättevacker var den! rimmen var jättebra! :D
2007-04-01

  Jeanette
Grattis, till denna lycka.. den önskar hjag dig!!
2007-03-29

    Elie
du beskriver kärleken så fint,
det är en ren fröjd att läsa.
rimmen känns inte det minsta påtvingade,
utan rinner bara på och passar perfekt.
du skriver lika bra som alltid,
du måste vara kär eller något,
är det nått du inte har berättat?
wonderful! <3
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman