Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos i min själ

Det råder kaos i min förtvivlade själ


och jag är oförmögen att agera


att acceptera


det jag redan vet


vissheten förtär mig


och jag har slutat läka




Dagbok av wiicca
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-22 09:25



Bookmark and Share


    Gurrgel
Så jävla bra!
2007-03-25

  hilja
bra känsla i det du skriver!
2007-03-22
  wiicca
wiicca