Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omgjord text direkt från hjärtat


Is

Kall


kallt


Is


borttappad


glömd


gömd


Med ett ansträngt andetag sveper jag i mig dina ord i mina lungor


dina handlingar går på repeat i mitt huvud
och jag tycks aldrig komma till ro


Ville att du skulle slicka mina sår
smaka på min själ



se mig


höra


röra


famlar i mörker utan hopp

utan ord

utan svar


eko från dina handlingar lämnar avtryck i mitt trasiga hjärta


blir jag någonsin hel?



kall


kallt


tom


tomt


eko,utan svar


kall


kallt





..is..





Fri vers av wiicca
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-01-12 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca