Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inspirerad av en dikt jag såg en kille läsa upp i en serie på tv,lånade några ord och gjorde om den till min egen..


Själ i vila

blir aldrig väckt

midnatt som faller

i korpsvart dräkt

Men skåda!

En strimma av ljus

som öppnar en dörr

in i mörkrets hus

mitt hjärta växer

buktar ut

inspirerad av din skönhet

skimrande




När röken skingras

vad finns då kvar?




Fri vers av wiicca
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-25 14:06



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Lite magiskt faktiskt, förundran, och en berättigad undran på slutet.
2012-03-26
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca