Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så rykande het, så skönt beroende förför du gång på gång

å du goda

ligger mellan mina läppar

jag smakar dig

åter igen

 ljuvligt

du

fyller mitt inre

med ditt gift

 

 

 

 dödar mig

sakta

 

 

 nu för

hundrade gången i mitt

trettioåriga liv

vill jag dig bli kvitt

du dödar mig

 

 

 

å du ljuvligt goda




Fri vers av M
Läst 586 gånger
Publicerad 2007-03-22 12:24



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Trodde först den handlade om en man...
2008-03-21

  KeL
Ja, en underbar ... fiende! Har hållt upp i 4 månader Det går! Lycka till!
2007-03-24

    Göte Holmlund
chili är starka grejer
2007-03-22
  > Nästa text
< Föregående

M